Isten hozott a POLICE klán weboldalán.. :DD
Ide csak azok jöjjenek akik rajok :D
MENÜ

Harcos

A képességeiknek és a vastag páncéljuknak köszönhetően a Harcosok fontos szerepet játszanak aközelharcbanA nagyobb csatákat is ahatalmas fizikai erejükkel éskiegyensúlyozott, higgadt elméjükkel élik túl.

A választott specialitásuktól függően hatalmas sebzéseket tudnak végezni a harcmezőn a két-kezes kardokkal vagy a egy-kezes kard és pajzs kombinációjának használatával, amik bármely ellenfél támadása ellen védhetik a Harcost.

Ninja

A nindzsák professzionális gyilkokosakik képesek bármikor hangtalanul lesből támadni. Az ehhez szükséges képességek és gyorsaság érdekében ezek az árnyszerű harcosok kizárólag könnyű vérteket viselnek. Így képesek gyors és pontos manőverekre a harcokban.

A specializálódástól függően a nindzsák mesterfokon értenek a tőr forgatáshoz, vagy a távolharcban az íj használatához.

Sámánok

A hosszú és intenzív tanulás bölcsességének áldásával, a sámánok varázslatot és mágiát használnak harcaik soránMisztikus képességeiket nem csak saját maguk, hanem szövetségeseik segítésére is bevetik.

A sámánok specializálódásukkal birtokába jutnak olyan lehetőségnek, mint a támadás megerősítése, vagy egyes gyógy-, illetve segítő varázslatok fejlesztése.

Sura

A Surák olyan harcosokakik mágikus erőbirtokába jutottak, amikor beleegyeztek, hogy az Gonoszság Magjai kezükben növekedjenek. A mágia amit használnak lehetővé teszi hogytávolharcban megsebezzék ellenfeleiket, valamint a kardforgatáshoz való képességeik remekközelharcossá is teszi őket.

Specializálódásukkal képesek feljavítani támadó varázslataikat vagy további erősítő varázslatokat.

 

Hírek

  • Helosztok! :D
    2011-01-22 09:36:51

    Isten hozott itt a Crazymt2-ösök közt már 1 honapja el indult a crazymt2- ha jáccani akarsz te is vele küld a freemail cimre nekem levelet:ati1197@freeemail.hu vagy djpetac@freemail.hu de ha nincs freemailod akor xfire enyém:yosymicu12, haveromé:tesok811

Szavazás

Szerinted meik a jobb metin fajta?:DD♣
TerrorMT2
Metin2Mester
Metin2
BlackDragonsMT2
DDMT2
Crazymt2
Asztali nézet